Splošni pogoje uporabe spletnega mesta www.dvotaktol.com

Uporabnik se z obiskom spletnega mesta www.dvotaktol.com strinja s pravili uporabe storitev, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo, ter s pravili za pridobitev dokumentacije s katero upravlja spletno mesto.

Pravila

 

Potisna obvestila

Spletno mesto www.dvotaktol.com bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, preko avtomatiziranega obveščanja uporabnikov brez njihove zahteve. Potisna obvestila so predmet pogojev uporabe brskanja ali koriščenje storitev po spletnem mestu www.dvotaktol.com.

Od potisnih obvestil (push notifications) se morate odjaviti sami, saj niso vezana na telefonsko številko ali elektronski naslov oz. uporabnikove zasebne podatke.

Uporabnik se odjavi iz potisnih sporočil s klikom na rdeči zvonec ter nato "odjava".

Ali:

  • pojdite na spletno stran www.dvotaktol.com,
  • kliknite na ključavnico v naslovni vrstici,
  • pri dovoljenjih/obvestila označite Zavrni/Blokiraj.

 

Zasebnost

Kontaktni obrazec

Spletno mesto www.dvotaktol.com bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe svetovanja in odgovarjanje na različna postavljena vprašanja, ter za potrebe pošiljanja občasnih e-obvestil preko servisa Mailchimp.

Prenos navodil

Spletno mesto www.dvotaktol.com bo osebne podatke, pridobljene ob uporabnikovem prenosu PDF navodil, uporabil izključno za potrebe izdelave statistike, ter za potrebe pošiljanja občasnih e-obvestil preko servisa Mailchimp.

Članstvo

Spletno mesto www.dvotaktol.com bo osebne podatke, pridobljene na Kako se včlanim, uporabil izključno za potrebe izdelave statistike, ter za potrebe pošiljanja občasnih e-obvestil preko servisa Mailchimp.

 

Podprite prizadevanje za urejeno in javno dostopno PDF knjižnico Tomos in ostalih katalogov.

Znesek
 EUR